Hvordan bruker du treningstights med stil? Det har for lengst vært lov å gå med treningstights overalt! Men, fram til nå så har det ikke vært endel av motebilde. Det har vært lite stil å se. Det har endelig forandret seg og nå kan du nyte din aktive livsstil samtidig som du ser flott ut.  Her har du 5 tips på hvordan du kan bruke dine kule tights med stil!

Treningsklær passer ikke bare til treningsstudio

I vår aktive hverdag ønsker vi å kombinere vår aktive livsstil med jobb, fritid og andre aktiviteter. Vi ønsker å bruke våre komfortable klær samtidig som vi ønsker å se bra ut. Enten du sitter med en god kopp kaffe på en cafe, går til skolen, tar en lunsj med kollegaer eller er ute å tar en drink. Kanskje er du på vei til og fra trening og vil slippe å skifte mellom øktene, eller kanskje du rett og slett vil ha på deg noe som er behagelig igjennom en aktiv dag. Dette kan du fint gjøre med stil.

Det finnes til og med en egen betegnelse for dette. Athleisure –  klær som er designet for trening eller andre aktiviteter som blir brukt på jobb, til hverdags eller andre sosiale sammensettinger. Flere og flere kjendiser omfavner også denne stilen. Kjendiser som Kendall Jenner, Jessica Alba, Khloe Kardashian og Gigi Hadid er pionerer og viser hvordan komfortable treningsklær som treningstights kan brukes med stil.

5 tips til hvordan du bruker treningstights med stil

 

1. Kombiner tights med en stilfull jakke

Ved å kombinere en stilfull jakke, håndveske eller clutch med dine treningstights er en perfekt måte å sette stilen på. Jakken kan være en litt tøff bomberjakke eller kombinere med andre stilfulle jakker.  Høst og vinter i Norge kan være litt kaldt og da kan det passe bedre med en flott frakk eller kåpe som går over rompa. Det viktigste er at jakken har en litt sporty feel samtidig som den beholder stilen i antrekket. Vesken kan også variere etter hvor stilfull du ønsker å være.

Svarte tights kan kombineres med det meste. Som disse Koral Moto tights eller Michi Suprastelle tights.

 

Michi-tights-bomber-jakke
Michi Suprastelle tights med bomber jakke. Bilde:C33

 

Tights-bomber
Gigi Hadid i bomber og treningstights, Bilde: @gigihadidaily

 

Tights-frakk
Kendall Jenner i tights og frakk. Bilde: @allthingskendall

 

2. Ta med en genser rundt livet

Hvis du er i tvil på været (særlig i Norge) eller ditt antrekk, ta med en stilig genser rundt livet. Er du redd for at du kanskje har kledd på deg litt for lite med kun en sports-bh eller at været skal bli kaldere så er det flott å ha med en genser. Knyt den rundt livet for sporty look og ta den på deg når du trenger deg. Flott med fleksibilitet og kan også kombineres med en kort jakke. Genseren bør være rolig i fargene og matche resten av antrekket.

 

Tights-genser
Gigi Hadid med Tights og genser. Bilde: @gigihadidaily

 

3. Bruk nøytrale farger hvis du er i tvil

Treningstights kommer i alle slags farger og mange kommer i ganske sterke farger. Det fleste med sterke farger hører hjemme i treningsstudio. Tenk derfor nøytrale farger på dine treningstights hvis du er tvil på hva du skal bruke. Tilføy heller flotte detaljer på dine tights slik som disse Michi Suprastelle tights med lommer. Svart, hvit og grå er farger som passer til det meste. Test ut andre farger når du blir komfortabel og ønsker enn enda mer sporty stil. Som et utgangspunkt er det lurt å tenke på hva du vanligvis ville gått med. Bruk også disse fargene når går med sporty mote.

4. Glem høye hæler

Sneakers eller joggesko er skoene du skal bruke for å få en komplett sporty stil. Men, husk at det burde matche til resten av antrekket. Skal du være stilfull så bør skoene matche fargen til resten av antrekket. Skoene bør da være ganske nøytrale i fargen. Svart, grå eller hvit passer bra også her. Går du litt mer casual kan du kombinere med sprekere farger. Adidas og Nike er kjente merker med flere modeller som passer bra. APL er også et merke du bør kikke på.

APL white lusso
APL hvite lusso

5. Følg sesongens trender

Som alt annet har treningsklær og treningstights sesongbasert klær. Det vil si at det kommer modeller som kun selges for sesongen. Som ofte kommer ikke disse modellene tilbake igjen. Det kan være ulike farger eller sett som kun selges i et gitt tidsrom og de kan være vanskelig å oppdrive. Vær derfor tidlig ute hvis du vil sikre deg det aller siste av sesongens trender. Særlig design merker kommer i få eksemplarer. Se hvilke farger, hvilke type sports-bh, hvilke type detaljer på tightsen som er populært akkurat nå og vil lover deg at du vil treffe godt med din aktive stil.

 

KORAL MOTO Treningtights side
KORAL Moto tights med todelt stoff og moto detaljer.

 

 

Andre tips som du bør sjekke ut

Ønsker du å gå for denne aktive stilen så har vi flere tips på lager som kan hjelpe deg litt på vei.

Sett sammen dine egne antrekk. Det viktige er tilslutt at det er du som bestemmer din egen stil. Her kan du kombinere f.eks. en vintage genser fra adidas med den nyeste treningstightsen. Lag din egne komplette stil med å matche sammen det hotteste skjerfet med din tights. Stilen skal være komfortabel, men allikevel stilfull. Vær kreativ!

Hold klærne dine rene og pene. Dine tights bør ikke se ut som dine slitte jeans. Stilen skal være komfortabel, men du behøver ikke se sjuskete ut. Vask derfor ofte og sjekk tightsen for flekker. Våre klær er av den beste kvaliteten og vi garanterer at ikke fargen falmer i vask,

Bruk gjerne smykker med stilen. Det er ikke noe i veien med å kombinere stilen med smykker. Bruk også gjerne tynne armbånd, hårbånd som holder håret på plass og en gymbag eller veske som matcher stilen.

Invester i funksjonalitet. Først og fremst tenk på at din treningstights skal ha god funksjonalitet. Den skal sitte godt, transportere svette og ikke være gjennomsiktig når du bøyer deg framover. Den skal også være slitesterk og tåle at du bruker den mye. Invester derfor i kvalitet når du velger en ny tights.

Michi sports BH
Michi antigravity stilfull sports bh med høy funksjonalitet. Bilde: @MICHI_NY

 

Kle deg for anledningen. Som med andre motetrender, må du tenke på hvilken anledning du skal kle deg til. En sporty stil vil ikke si at du skal møte opp med shorts og pannebånd til en stilfull vinkveld. Kle deg slik du vanligvis ville ha gjort, men kombiner med en sporty stil. En svart stilfull tights kan holde fint i kombinasjonen med andre stilfulle klær.

Nå er det din tur!

Vi elsker å høre om hva du tenker når det kommer til en sporty still. Hva bruker du og hva anbefaler du? Det finnes ikke noe fasit så kom gjerne med dine innspill. Vennligst legg igjen en kommentar under. PS! Har du spørsmål til treningstights eller andre plagg så spør gjerne under.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

FÅ 15% PÅ DITT FØRSTE KJØP!