#MOVEWITHMICHI Instagram

Instagram has returned invalid data.

MICHI KJERNEVERDIER

1.  YTELSE

MICHI treningsklær er designet for aktive jenter og kvinner som setter pris på stoff som har pustende egenskaper, åtteveis stretch og tørker fort. Treningstøyet er nøye testet på jenter i mange forskjellige aktiviteter og idretter. Alt fra boksing til yoga. Stoffets egenskaper i treningstights og sport-BH’er er helt unikt og kjennes utrolig mykt ut. MICHI er også kjent for sitt høye midjebånd som holder alt inne og gir god støtte.

2. KVALITET

MICHI har forpliktet seg til å høy kvalitet. MICHI produserer sine treningsklær i Toronto Canada fordi dette gir integritet og benyttelse av enestående kunnskap. MICHI har ikke latt seg friste av lavere produksjonskostnader ved å sette produksjonen til land som dyrker kvantitet foran kvalitet. Produksjonen i Canada tar stolthet i håndverket og legger stor vekt på detaljer og presisjon. MICHI er forkjempere for bevisst forbruk, så alle plagg er konstruert for å vare lenge.

3. DESIGN

MICHI bryter barrierer med sitt banebrytende treningstøy som har høy ytelse og stilig design. MICHI sitt eget design team sikrer minimalisme og imponerende detaljer i klærne. Designet gir kvinner flotte former og selvsikkerhet til å takle enhver utfordring. Både i aktivitet og i hverdagen.

4. ALLSIDIGHET

MICHI treningsklær går fint sammen med sneakers eller en stilig jakke. Uansett om det er morgen yoga eller en kaffe etter trening, så kan MICHI treningstøy mikses og matches sammen med andre typer klær slik at du alltid er kledd for anledningen. MICHI er ment for aktivitet og får fram det spontane i hverdagen.

5. BEVISST PRODUKSJON

MICHI har en bevisst og bærekraftig produksjon av sine klær. Alle treningstights og sports-bh’er er laget med bærekraftig Bluesign godkjente tekstiler. MICHI produserer sine treningsklær i Toronto, Canada, i en fabrikk som er eid og drevet av kvinner. Her er alle ansatte kompensert med en verdig lønn og fleksibel arbeidstid for å støtte arbeidene kvinner.

 

 

HVORFOR ER MICHI TRENINGSTIGHTS SÅ BRA?

Det er ikke en god følelse å gå til treningstudio og kjenne at treningstøyet ikke sitter bra nok på. Du må hele tiden dra opp treningstightsen, justere på Sports-BH’en og trekke ned treningstoppen.

Samtidig så finner du ut at toppen puster dårlig og setter svettemerker, treningstightsen er gjennomsiktig og Sports-BH’en har sømmer som gnikker. Verre for deg og miljøet er at du må bytte treningstightsen etter en kort stund fordi den føles slafsete og sitter ikke skikkelig lenger.

Stemmer det da at alle disse treningsklær merkevarene faktisk investerer i kroppene våre?

Eller velger de profitt fremfor kvalitet?

Det er på tide å investere i treningstøy som gir deg noe tilbake og en merkevare som har bedre kunnskap om hvordan treningstøy faktisk skal være.

MICHI treningsklær er laget for å vare og gi deg ytelsen som du trenger. Og det skal ikke gå på bekostning av billigere produksjon eller dårligere kvalitet i stoffet. Kun for å spare på marginer.

-38%
-50%

Slik er stoffet i MICHI treningsklær

MICHI treningsklær har først og fremst fokus på å ha ytelse slik at svette lett trekker ut av tøyet og gjør slik at du kan holde på lenger uten å føle deg våt av svette. MICHI bruker børstet 8-veis stretch nylon spandex som sitt hovedstoff.

8-veis stretch gjør at stoffet strekker seg 4 veier. Kontra 4-veis stretch som kun trekker seg 2 veier. Med 8-veis stretch så vil treningstightsen føle mer komfortabel på fordi den følger bedre dine bevegelser.

Det myke stoffet trekker også svette raskt og siden stoffet trekkes i alle retninger vil du aldri føles svett på samme måte. Stoffet tørker før din treningstime er over.

4-veis stretch brukes av de fleste andre merkevarer i dag. Spør der du kjøper din tights om hvor mye stretch det er i tightsen som du har tenkt å kjøpe? Dette er har stor betydning for kvaliteten i stoffet.

Holdbarhet i stoffet betyr alt. Ved bruk av riktig sammensetning av stoff og stretch vil en MICHI treningstights holde mye lenger enn en tradisjonell treningstights. Dette hindrer frustrasjon på treningssenter over dårlig treningstights og samtidig hjelper det deg og miljøet.

Miljø er en veldig viktig faktor og vi burde alle tenke på miljøet når vi skal velge hvilke treningsklær vi ønsker å bruke. The Bluesign Systemhttps://www.bluesign.com/ har gjort det enklere for å oss å følge med på de produsentene som bryr seg. Bluesign setter krav for hvordan en miljøvennlig og bærekraftig produksjon skal foregå ved å sette regler for hvilke kjemikaler som brukes når man lager klær. MICHI er selvfølgelig med i Bluesign systemet.

Hvor treningsklærne produseres er også viktig. Vet du hvor dine treningsklær blir laget? Ikke det? Så spør din produsent i sosiale medier som f.eks. på instagram med hashtag #whomademyclothes. Sjekk ut https://www.fashionrevolution.org/ for mer informasjon og bli med på kampanjen.

Treningstights med høyt midjebånd

Høyt midjebånd er bare et eksempel på hvordan MICHI tenker når de utvikler sine klær.

Lenge før mange andre var de ute med sitt 3 cm. høyt midjebånd som former seg til kroppen. Alle kvinnekropper er unike. Derfor var det viktig at midjebåndet ikke skulle sprette ned eller føles rart. Men det skulle sitte helt perfekt sammen med kroppen. Det skulle være komfortabelt og samtidig gi akkurat den støtten som man trenger.

Med det høye midjebåndet på MICHI treningstights trenger man ikke bevist å holde inn magen når man trener. Midjebåndet ordner alt for deg. Midjebåndet er designet for å holde alt på plass enten du driver med yoga eller boksing.

Ønsker du å kombinere treningstights med en stilig kort topp eller kun en sports-BH kan MICHI sin High-Rise treningstights være noe for deg med hele 4 cm. midjebånd.

Detaljer og design i MICHI treningsklær

Du har sikkert hørt utrykket “at alt ligger i detaljene”. Dette stemmer helt med MICHI treningstøy.

I MICHI treningsklær er det mange små detaljer i tøyet. Hver detalj er laget med tanke på mote eller bedre ytelse. Det kan være små utkutt, mesh stoff som er satt inn eller lommer. Alle detaljene er nøye gjennomtenkt for å øke ytelsen i tøyet.

I MICHI Stardust er siden åpen for å lage en flott form på tightsen samtidig som det gir meget god ventilasjon for økter med høy intensitet.

Enten du er på treningsstudio, på en cafe eller ligger på sofaen vil MICHI treningsklær dekke behovet og gi deg flotte og komfortable treningsklær som får deg til å føle deg bra og selvsikker.

Du vil helt klart få igjen når du investerer i bra kvalitet. La treningsklærne være med på å sette deg nye mål og gi deg ekstra motivasjon  og inspirasjon til å klare dine mål.

 

 

-42%