Generelt

 • Hos C33 har du 30 dager full returrett og bytterett fra dagen du mottar varen
 • Det tilkommer et gebyr på 69,- NOK for frakt av returvaren. For bytte av varen vil første retur være gratis. 
 • Retur sendes med Posten Bring med egen returseddel som sendes til deg etter at du har tatt kontakt. 
 • Tilbakebetaling av varen skjer normalt innen 14 dager

 

Slik bytter du og returner varer

 1. Kontakt oss via kontaktskjema og fortell at du ønsker å bytte eller returnere en vare. Oppgi ditt ordrenummer. Du vil få en forhåndsbetalt returetikett tilbake via epost.
 2. Fyll ut returskjema (som fulgte med pakken) og forklar hvorfor du ønsker retur.
 3. Legg varen i emballasjen den kom i og sjekk at alle lapper og merker er på varen. Slik som den var når du fikk den.
 4. Legg varen og returskjema tilbake i posen som du fikk varen i. Fraktposen kan brukes til retur. Tape godt igjen posen. Er posen ødelagt må du selv anskaffe en fraktpose.
 5. Tape på den forhåndsbetalte returetiketten som ble sendt til deg på epost fra kundeservice og fest den over sendingsetikketten.
 6. Lever pakken på nærmeste post i butikk eller postkontor og få en kvittering for sendt pakke.
 7. Når pakken er mottatt av oss sjekker vi at den tilfredsstiller kravene for bytting og retur. Hvis kravene oppfylles tilbakebetales beløpet varen kostet, minus returfrakt (69,- NOK). Første bytte er gratis. 

 

Bytte av vare

Ønsker du å bytte varen til en annen størrelse må du legge inn bestilling på nytt. Du vil da få raskt en ny vare hjem og du vil få tilbakebetalt beløpet for varen du sendte i retur.

Ved bytte av varer vil første frakt for retur være gratis 1 gang per ordre. Neste bytte vil bli belastet Postens fraktkostnad på 69,- NOK.

 

Vilkår for retur av vare

For at vi skal tilbakebetale retur må varen være i god stand. Det er også kundens ansvar at pakken kommer fram til oss via post.

 • Varen skal sendes tilbake i samme tilstand som du mottok varen
 • Det er kun ment at du skal prøve varen og ikke bruke den
 • Varen skal ikke ha noe form for slitasje, svettelukt eller merker på seg
 • Varen må ha alle merkelapper på seg
 • Pga. hygieniske årsaker kan ikke undertøy byttes eller returneres. Kun hvis det er feil på varen
 • Varen må sendes til oss innen 30 dager etter at du mottok varen

Følges ikke dette vil varen bli sendt tilbake til deg med et fraktgebyr på 69,- kroner.

 

Reklamasjon

Vi håper at alle våre kunder blir fornøyd med varene fra oss. Alle varer solgt fra C33 har høy kvalitet. Det kan likevel oppleves at det oppstår feil på varen. Har du mottatt feil vare eller opplever du at det er feil eller mangler på varen du har fått? Da skal vi gjøre vårt ytterste for at du skal få tilsendt ny vare fra oss så fort som mulig. Vi vil tilbakebetale hele beløpet eller sende deg en ny vare. Merk at slitasje eller skader som har oppstått ved feilbruk ikke er reklamasjon.

Slik går du fram med reklamasjon:

 1. Kontakt vår kundeservice fra denne siden. Forklar hva som er feil og legg gjerne ved et bilde av feilen. Oppgi ordrenummer. Det finner du på Min Side.
 2. Pakk varen og epost fra kundeservice i en emballasje og bruk returseddelen du fikk av oss. Vi betaler selvsagt frakten.
 3. Kundeservice vil gå igjennom reklamasjonen og hvis alt er godkjent sendes umiddelbart en ny vare eller pengene tilbake.